Vokietijos futbolo ekspertas Raphaelis Honigsteinas mano, kad šią vasarą Miuncheno „Bayern“ gali susidurti su dideliais pokyčiais po sunkaus sezono, kai Bundeslygos titulas yra ties pralaimėjimu Xavi Alonso vadovaujamam Bayer Leverkusen vaikiški marškinėliai ekipai. „Bayern“ atsilieka nuo Leverkuzeno 16 taškų ir Honigsteinas mano, kad tai gali būti lūžio taškas klubui, ypač turint omenyje jų prastą pastarojo meto formą.

„Bayern“ iššvaistė dviejų įvarčių persvarą 3:2 pralaimėjus naujai paaukštintam Heidenheimui, pabrėždama savo pažeidžiamumą. Toks nuviliantis pasirodymas kartu su jų Bundeslygos turnyrinėmis lentelėmis padidino „Bayern“ spaudimą gelbėtis. Jų sezonas Čempionų lygoje.

Honigsteinui Čempionų lyga yra paskutinis „Bayern“ šansas iškovoti titulą šį sezoną, todėl artėjančios rungtynės su „Arsenal“ tampa dar svarbesnės. Tačiau jis pripažino, kad buvo labiau susirūpinęs nei optimistiškai nusiteikęs dėl „Bayern“ perspektyvų turnyre. Pastarieji jų pasirodymai nebuvo įspūdingi. Tikimasi, ypač gynyboje, kad jiems trūks kietumo.

Pirkti Futbolo Marškinėliai

 

„Bayern“ bėdos sukėlė klausimų apie gilesnes klubo problemas, nepaisant patyrusių tarptautinių žaidėjų ir ankstesnių Čempionų lygos nugalėtojų. Honigsteinas teigė, kad problema gali kilti dėl komandos sudėties ir pasitenkinimo, kuris gali kilti po daugelio metų sėkmingos šalies viduje.

Vyriausiojo trenerio Thomaso Tuchelio pasitraukimas „Bayern“ situacijai prideda dar vieną neapibrėžtumo sluoksnį. Be pakeitimo klubas susidurs su tolesniu nestabilumu ir artėja kritinis laikotarpis. Todėl „Arsenal“ žaidimo laikas „Bayern“ kelia dilemą: arba tapti komandos židiniu, arba paaštrinti komandos bėdas.

Žvelgdamas į ateitį, Honigsteinas tikisi, kad „Bayern“ įvyks reikšmingi pokyčiai, tačiau pripažįsta, kad jie neįvyks iki vasaros. Iki tol klubas turi įveikti iššūkius, su kuriais susiduria jo dabartinė komanda ir valdymo struktūra. Tačiau pagrindinės problemos rodo, kad norint visiškai išspręsti pastarojo meto „Bayern“ bėdas, gali prireikti didelių reformų.

Miuncheno „Bayern“ atsidūrė kryžkelėje, kyla grėsmė jų dominavimui šalies viduje, o europietiškos ambicijos kabo ant plauko. Čempionų lygos baigtis gali turėti didelės įtakos klubui ir nulemti jo kryptį. ateitis.

Vokietijos futbolo marškinėliai futbolo ekspertas Raphaelis Honigsteinas išreiškė susirūpinimą dėl dabartinės Miuncheno „Bayern“ padėties, nes jie gali prarasti „Bundesliga“ titulą Leverkuzeno „Bayer“ ir jiems bus sunku pasirodyti įprastu lygiu. Dėl vidaus konkurencijos problemų Čempionų lyga yra paskutinė „Bayern“ galimybė iškovoti titulą šį sezoną. Tačiau Honigsteinas buvo labiau susirūpinęs nei optimistiškas dėl savo perspektyvų, nurodydamas gynybos trūkumus ir gilesnes komandos problemas. Artėjantis trenerio Thomaso Tuchelio pasitraukimas padidina neapibrėžtumą klube. Honigsteinas tikisi didelių pokyčių komandoje vasarą, tačiau pripažįsta, kad „Bayern“ turi įveikti dabartinius iššūkius su savo dabartine komanda. Apskritai Bayern Munich futbolo marškinėliai išgyvena kritinį laikotarpį, o Čempionų lygos rezultatai gali turėti ilgalaikių pasekmių klubo ateities krypčiai.