Barcelona'nın adı geçen hafta Manchester United kaptanı Bruno Fernandes ile anıldı ancak 29 yaşındaki oyun kurucu için bir hamle yapılması pek olası görünmüyor.

Fernandes son birkaç yıldır Manchester United'ın göze çarpan oyuncularından biriydi ve en iyi yıllarının sonlarına yaklaşırken Kırmızı Şeytanlar'dan ayrılması gündeme geldi. Barcelona ve Barcelona Erkek Futbol Formaları Bayern Münih'le olan bağlantılarının ardından menajerinin geçen hafta üst düzey kulüplerle görüştüğü doğrulandı.

Ancak Barcelona'nın bütçesini biraz aşan bir teklif gibi görünse de Matteo Moretto bunu doğruladı. İtalyan transfer uzmanı, Fernandes'in Barcelona'ya transfer olmasının ekonomik nedenlerden dolayı 'zor' olduğunu açıkladı. Katalan devleri de şu anda onun pozisyonunda ya Almanya futbol forması da rolünde bir oyuncuya öncelik vermiyor, sahanın diğer bölgeleri daha acil ihtiyaçları temsil ediyor.

Futbol Formaları

Sergio Busquets'in yerini dolduramayan ve geçen sezon Gavi'yi dördüncü orta saha olarak kullanmak yerine daha Ucuz Barcelona Kadın Futbol Formaları geleneksel bir 4-3-3'e geçtiğinden beri solda doğal bir varlık bulmakta zorlanan Barcelona'nın bu yaz öncelikle bir sol kanat oyuncusu ve defansif bir orta saha oyuncusu aradığı düşünülüyor.