HVA SKJEDDE?

Den engelske landslagskapteinen, som ledet Lionesses til en historisk EM-triumf i 2022, har vært ansatt hos The Gunners siden 2006. Hun har spilt 232 kamper for laget fra Nord-London, scoret 15 mål, og har forpliktet seg til flere nye kontrakter i en alder av 27 år.

HVA WILLIAMSON SA

Williamson har sagt følgende til Arsenal fotballdrakter offisielle hjemmeside: "Alle vet hva Arsenal betyr for meg, men jeg tror at hver gang jeg signerer en ny kontrakt, føler jeg at kjærligheten tennes på nytt, sier Leah. "Jeg er veldig glad for å bli værende - dette er et sted hvor jeg kan fortsette å vokse, utvikle meg og bli utfordret. Som gruppe er vi alle veldig fokuserte på å bringe mer sølvtøy til denne klubben, og jeg gleder meg til å komme i gang igjen når den nye sesongen starter."

Fotballdrakt Herrer

DET STØRRE BILDET

Gunners-sjef Jonas Eidevall legger til: "Leah er en viktig del av laget vårt, så vi er glade for at hun har signert en ny kontrakt med oss. Hun gir oss så mye både på og utenfor banen - lederskap, ansvarlighet og engasjement. Leah har et spesielt bånd med Arsenal fotballdrakter kvinner, og jeg ser frem til å fortsette å jobbe sammen for å bringe mer suksess til denne flotte klubben.

VISSTE DU AT?

Clare Wheatley, direktør for kvinnefotball, sa: "Leahs tilknytning til Billige Chelsea fotballdrakter går så dypt - jeg kan huske henne som jente på akademiet vårt for mange år siden, og jeg er så stolt av den målbevisste, lidenskapelige kvinnen hun har blitt. Vi er begeistret over at Leah har signert en ny avtale her, og jeg vet at supporterne våre vil gratulere henne sammen med meg i dag."

HVA NESTE?

Williamson kom tilbake fra en alvorlig korsbåndskade i januar - som holdt henne ute av VM for kvinner i 2023 - og håper å øke antallet landskamper til 44 i løpet av de kommende ukene, når England fortsetter kvalifiseringen til EM 2025.